Transportvogne til bl.a. landbrug og skovbrug

Flovlev Maskinforretning A/S tilbyder salg af transportvogne. Disse vogne kan bruges til en lang række forskellige formål, men vores kunder arbejder typisk med landbrug, skovbrug og lignende.

Mange, der benytter sig af vores tilbud om salg af transportvogne, bruger dem blandt andet til transport af bigballer, foder, halm, afgrøder, affald, jord og alt muligt andet.

Vores salg af transportvogne kommer fra eget værksted

​Vores salg af transportvogne kan komme dels fra egen produktion og dels fra andre producenter. Produktionen af Tandem bigballevogne og halmvogne sker for eksempel på vores eget værksted. Dertil kommer, at vi kan tilbyde reparation og service på vores værksted. Dog er det sjældent, at det er nødvendigt.​

Vi kan endvidere tilbyde salg af transportvogne, der er brugte. Vi har typisk en række forskellige brugte vogne på vores lager, som du kan overveje at købe, hvis du ikke ønsker en ny vogn.

Ring til os for at høre mere om salg af transportvogne

​Vi kan for eksempel tilbyde Flovlev Vognen til landbrug. Der er tale om en fuldgalvaniseret halmvogn, der er ganske stabil og har en lav læssehøjde. Vi har forskellige størrelser, herunder 8, 12 eller 16 bigballer.

Du kan endvidere vælge at kombinere model H-12 og H-08 i et vognsæt. Derved får du en halmvogn med plads til 20 bigballer. Den har i øvrigt en ganske lille venderadius, fordi H-08 er sporfølgende på H-12. Den er med andre ord ganske nem at manøvre med.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 87 10 59 eller send os en email på mail@flovlev.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    [captcha_bank_text]
    Flovlev Maskinforretning A/S