Salg af kreaturvogn

Har du brug for en kreaturvogn? Flovlev Maskinforretning A/S tilbyder salg af kreaturvogne til landbrug og andre med behov for transport af kreaturer. Vi fremstiller alle vogne på vores eget værksted. Derfor er det muligt at foretage visse ændringer, hvis det er nødvendigt.

Vi har fokus på effektivitet i vores salg af kreaturvogne

​Vores udvikling, fremstilling og salg af kreaturvogne har fokus på, at det skal være nemt og effektivt for landbrug, men også skånsomt for dyrene. Derfor har vores vogne hydraulisk hæve- og sænkelad, så det er nemt og enkelt at læsse kreaturer af og på. Det er muligt at bestille vogne uden hydraulisk hæve- og sænkelad, og det er også muligt at få en anden farve, men normalt er de røde.​

Udover salg af kreaturvogne kan vi naturligvis også reparere og vedligeholde dem. Vi kan endvidere lave modifikationer, hvis det skulle blive nødvendigt. Derimod er det sjældent nødvendigt med reparation og service, hvis der ikke sker en skade. Dog kan det eventuelt blive nødvendigt med mindre service af hydraulikken efter en vis årrække.

I forbindelse med salg af kreaturvogne kan vi tilbyde salg af brugte maskiner og redskaber. Det kan forekomme, at vi har brugte vogne på lager, men det har vi ikke altid. Såfremt vi har brugte vogne, kan du overveje dette som et alternativ til en ny vogn.​

Hør mere om salg af kreaturvogne ved at ringe til os

​Du kan kontakte Flovlev Maskinforretning A/S, hvis du ønsker flere oplysninger i forbindelse med salg af kreaturvogne. Du kan ringe på telefon 97 87 10 59, eller du kan skrive til mail@flovlev.dk. Vi er beliggende i Thyholm nær Holstebro og Herning.

Se den i aktion i videoen herunder.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 87 10 59 eller send os en email på mail@flovlev.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    Flovlev Maskinforretning A/S